PRISER

Timebasis:

 

  • Kr. 395,- for bogføringsopgaver, herunder bankafstemning og indberetning af moms.
  • Kr. 495,- for møder, telefoniske drøftelser, afstemningsopgaver og klargøring af materiale til revisor.
  • Kr. 850,- for rådgivning, sparring, udvikling af forretningsgange o. lign.
  • Kørsel faktureres med statens takster, p.t. kr. 3,63 pr. kilometer.

 

Fastprisaftale:

 

Hvis du trives bedst med at kende størrelsen på dine omkostninger og at sikre dig mod eventuelle ubehagelige overraskelser, vil jeg anbefale en fastprisaftale. Der er mange faktorer som er afgørende for prisfastsættelsen. Først og fremmest omfanget af ydelser; f.eks. om der udelukkende skal laves bogføring og moms, eller om der også skal laves lønninger og styring af debitor/kreditor m.v. Det er også af betydning hvor mange bilag du har, og om de sendes/afleveres til mig eller om jeg skal afhente dem hos dig.

 

Det er med andre ord ikke muligt at fastsætte en pris der nøjagtigt afspejler dit behov, før jeg har lavet din bogføring og evt. andre opgaver for en mindre periode, typisk en måned eller et kvartal. Denne første periode kan udføres på timebasis eller du kan gøre brug af Startpakken.

Du kan som udgangspunkt forvente, at en fastprisaftale som omfatter bogføring og moms vil ligge i intervallet kr. 500,- til kr. 800,- pr. måned for en lille selvstændig erhvervsdrivende uden ansatte.

 

Startpakke:

 

Til nye kunder tilbydes en startpakke som omfatter; oprettelse af virksomhed og kontoplan, indtastning af åbningsbalance samt første måneds bogføring (max. 100 bilag). Pris kr. 3.800,00.

 

Alle priser er excl. moms.